Een restaurant met tien sterren

ISBN: 9789090241357

Auteurs: Ronald Giphart

Publicatiedatum: 23-04-2009

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Restaurant Hotel Merlet | Imprint: Merlet

Het kookboek is een samenkomst tussen de schrijvers Ronald Giphart, Saskia Noort, Joost Zwagerman, Bart Chabot en de kunstenaars Marjolijn de Bruin, Judith Wiersema, Pauline Bakker, Ron Moret, Michel Poort en John Breed. Gedurende twee dagen hebben zij een feestje gebouwd bij Merlet met als thema inspiratie. Wat een geslaagde sessie!!!

Ten eerste zijn er prachtige teksten van Saskia in de Koninklijke Suite, Joost schrijft over zijn roots en Bart vrolijkt op in de Bossuite. Ook de kunstwerken die de kunstenaars gemaakt hebben aan de hand van hun bezoek zijn prachtig geworden. De verteller in het boek is Ronald Giphart. Daarnaast zijn er ook nog de gerechten van chef-kok Timo Munts en het passende wijnadvies van Sommelier Sietse van Zanten. De fotografie van het boek is verzorgd door Cees Noort en de Art Director is Roy Kahman.



Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever