Het Kikkererwtenkookboek

ISBN: 9789090344423

Auteurs: Lucrees van Groningen Marietje Bosma

Publicatiedatum: 03-05-2021

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bosgro

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het Kikkererwtenkookboek laat – in ruim 80 recepten en foto’s - de veelzijdigheid van deze peulvruchtentelg zien die, ondanks zijn leeftijd, forever young blijft. Van gerechten uit de Romeinse oudheid tot recepten met het recent ontdekte ‘aquafaba’, kikkererwtenvocht. Van een eenvoudige ‘hummus’ tot een ingewikkelder ‘engelenhaar’. Van ontbijt tot toetje. De kleine crèmekleurige kikkererwt - vol koolhydraten, vezels, eiwitten, mineralen en vitamines - leent zich overal voor, en is dé vleesvervanger bij uitstek. 10.000 jaar oud, en nog steeds hip - De kikkererwt verdient een eigen kookboek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever