2

ISBN: 9789090351834

Auteurs: Femke de Winter-Went René van der Veer Juliëtte Borggreve

Publicatiedatum: 25-10-2021

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 444: Vegetarische kookboeken, 441: Basis kookboeken

Uitgever: De Veldkeuken - De Bakkerij, Nieuw Amelisweerd | Imprint: Veldkeuken, De

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

DE VELDKEUKENhet tweede kookboekIn 2015 kwam ons eerste kookboek uit en we hadden nooit verwacht dat het zo’n grootsucces zou worden. De recepten uit het boek zijn in heel wat thuiskeukens en professionelekeukens bereid. Inmiddels is er zo veel gebeurd en veranderd bij de Veldkeuken dat het tijd werdvoor een nieuw, vers boek vol inspirerende recepten. Want bij de Veldkeuken staan wenatuurlijk niet stil. Met al die mooie ingrediënten die ons landgoed en de streek ons bieden, blijvenwe ontdekken en creëren we telkens weer andere recepten. Uit onze nieuwe, monumentale bakkerijmet eigen graanmolen komen de lekkerste broden, taarten, quiches, koekjes en nog veelmeer. In ons restaurant, worden de prachtigste lunch- en dinergerechten bereid. Uiteraard is allesseizoensgebonden én vegetarisch of veganistisch. Van geurig olijvenbrood, zalige bietenquiche enfeestelijke rabarbertrifle tot gezonde eigentijdse gerechten als gefermenteerde groenten, speltburgers en wortel-hotdogs. In dit boek hebben we meer dan 130 recepten voor je verzameld, zodat je ook thuis de Veldkeukengerechten elkedag op tafel kunt zetten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever