Brut, dat ben je zelf
ISBN: 9789090352138
Auteurs: Jo Cortenraedt Demy Janssen
Publicatiedatum: 02-05-2022
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Chapeau | Imprint: Chapeau Magazine
,,IK BEN ALTIJD ONZEKER MAAR WIE NIET ONZEKER IS KAN GEEN PERFECTIONIST ZIJN, TOCH?’’Brut, dat ben je zelf vertelt over de nieuwe generatie vakmensen, mensen die staan voor kwaliteit maar ook kunnen genieten. Mensen die voor hun eigen stijl kiezen en zijn wie ze willen zijn. Dit boek neemt je mee naar de glooiende heuvels van het Zuid-Limburgse Mergelland. Naar de mensen, de verhalen, de ingrediënten, de recepten en de toekomst van Brut172. Hans van Wolde is chef en eigenaar van Brut172, een met twee Michelinsterren bekroonde culinaire parel in het pittoreske Reijmerstok, waar hij in een omgeving van pure natuur en rust de nieuwe generatie klaarstoomt voor de toekomst en zijn eigen culinaire dromen waarmaakt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)