De smaken van thuis
ISBN: 9789090353425
Auteurs: Rokus Harder
Publicatiedatum: 01-12-2021
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Rokus Harder
Van karnemelksegortepap en kruidkoek uit Kornhorn tot tandoori-chicken en heerlijke Italiaanse pasta’s. Dit kookboek van thuiskok Rokus Harder bevat meer dan 120 zeer uiteenlopende recepten. Hij kreeg de liefde voor het koken letterlijk met de paplepel ingegoten. Aan de hand van zijn familiegeschiedenis maken we kennis met puur Hollandse recepten van weleer. Als manager bij Philips was hij veelvuldig op reis en woonde in diverse verre landen waar hij kennismaakte met andere culturen en met recepten uit kleurrijke keukens. Terug in Nederland deed Rokus in zijn vrije tijd ervaring op met vele grootschalige cateringevents. Als kers op de taart deed hij in 2018 mee aan The Chef’s Line Nederland op 24Kitchen. In de finale werd hij nipt tweede na de chefkok van het beste Italiaanse restaurant in Nederland ‘Mario’. Met dit boek ‘De smaken van thuis’ streeft hij vooral één doel na: samen genieten van alle culinaire gaven en mooie verhalen die je met elkaar keer op keer kunt delen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)