De plantaardige Indiase keuken

ISBN: 9789090362762

Auteurs: Daniëlle Choudhary-Kwint Amit Choudhary

Publicatiedatum: 18-11-2022

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Hey Groentje

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In dit kookboek vind je de meest gemaakte plantaardige recepten uit het familiearchief van Amit. Pas toen hij naar Nederland kwam en over veganisme leerde, realiseerde hij zich dat de smakelijkste recepten die thuis werden gemaakt al plantaardig waren. Kort nadat hij Daniëlle had ontmoet, liet hij haar kennismaken met de geweldige smaken uit de Indiase keuken. Dit inspireerde haar om zijn familie in India te bezoeken en wat trucjes in de keuken te leren van Amits moeder en grootmoeder. In onze ogen is de Indiase keuken het geschiktst voor een gezond en smaakvol plantaardig voedingspatroon. Dit kookboek bevat traditionele recepten, waarvan de ingrediënten makkelijk te verkrijgen zijn en het geeft je een goed inzicht hoe het eten in een Indiaas huishouden smaakt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever