Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok

ISBN: 9789090379449

Auteurs: Joris Vermeer Marinus Noordenbos Kuniyoshi Ohtawara

Publicatiedatum: 01-03-2024

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Hokkai

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Dit boek gaat over het eten dat elke dag gegeten wordt door miljoenen bouwvakkers, politici, scholieren, ouderen, zakenlui en huismoeders: katei-ryori, de Japanse thuiskeuken. Gerechten die je gemakkelijk zelf maakt met ingrediënten die je gewoon hier kunt kopen. Tussen de recepten door nemen we je mee op culinaire ontdekkingstocht langs de hoekstenen van de Japanse eetcultuur met vette verhalen, spetterende fotografie en zinderende film.Hokkai is sinds 1993 een begrip in de haven van IJmuiden. Japanners in heel Europa voelen zich weer even thuis dankzij de bijzondere visproducten die het bedrijf bij hen bezorgt. In het restaurant Hokkai Kitchen maken ook Nederlanders kennis met de echte Japanse eetcultuur.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever