De Nieuwe Wildkeuken

ISBN: 9789090397542

Auteurs: De Predetariër

Publicatiedatum: 01-09-2025

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: De Predetariër B.V. |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Dit is hét standaardwerk voor de Nieuwe Wildkeuken. De oprichters van De Predetariër,de bekendste wildhandel van Nederland, delen al hun kennis en ervaring in 125 toprecepten.Van ree-roti en loempia’s van wild zwijn tot rendang van hert en de beroemde reerug tataki:dit boek bewijst hoe veelzijdig en toegankelijk wild kan zijn. Bladzijden vol inspiratie voor zowelde beginnende thuiskok als de ervaren chef. Prachtige foto’s en duidelijke instructies makenhet koken van klassieke stoofgerechten en frisse, moderne maaltijden tot een waar feest!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever