Grand Prix Cuisine

ISBN: 9789090402208

Auteurs: Ernst van der Lit

Publicatiedatum: 10-11-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 246: Kookboeken (>12 jaar)

Uitgever: De Handlangers |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Hét kookboek voor de Formule 1 fanDompel je elk raceweekend onder in de sfeer van het gastland met een bijpassend gerecht. Geniet zondagochtend vroeg van de Grand Prix op Suzuka met een authentiek Japans hotelontbijt, of borrel met barbagiuans en proef de elegantie van Monaco. Verken de verrassende keukens van Bahrein, Saoedi-Arabië en Azerbeidzjan, of maak het gezellig met de oud-Hollandse borrelplank tijdens de race op Zandvoort. En weet je wat het nationale gerecht van Canada is? Je vindt het allemaal in hét kookboek voor de Formule 1 fan: Grand Prix Cuisine.NATIONALE GERECHTEN MET EEN TWISTZoveel mogelijk authentieke recepten, maar altijd afgestemd op een geslaagde racezondag, met makkelijk verkrijgbare ingrediënten.TOEGANKELIJKE RECEPTEN VOOR ELKE THUISKOKHeldere en praktische uitleg. Geen ingewikkelde technieken, maar duidelijke instructies waarmee iedereen aan de slag kan.PERFECT AFGESTEMD OP DE STARTTIJDVan een stevig ontbijt voor de vroege races tot een uitgebreid diner of smakelijke borrelhapjes voor de middag- en avondraces.KOKEN MET EEN RACE STRATEGIEMet handige tijdlijn, van start tot finish. Zo weet je precies wanneer je moet beginnen en hoe je het koken perfect laat samenvallen met de race.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever