Keukenhandboek voor de man
ISBN: 9789400502109
Auteurs: Jan Peter Jansen Patricia Wit
Publicatiedatum: 05-02-2013
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W. | Imprint: A.W. Bruna Uitgevers
Het eerste managementboek voor achter de kachelMannen koken anders dan vrouwen. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het Keuken Handboek voor de Man is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Welk wapenarsenaal moet je hebben? Wat zijn de slimste snij- enfileertechnieken? Hoe verschaf je jezelf inzicht in maateenheden en het befaamde Fingerspitzengefühl als je een `snufje zout moet toevoegen? Hoe bereid je de beste steaks, visgerechten, pasta- en salademaaltijden?Dit is hét managementboek voor mannen achter het fornuis. Experts als 3-sterrenchefs Jonnie Boer en Sergio Herman vertellen je hoe je smaak kunt aanleren. En dankzij de essentiële feiten over koolhydraten, calorieën en pure ingrediënten kun je méér, lekkerder en eerlijker eten zonderdat je cholesterol omhoog schiet. Ontdek de benefits van diepvriesgroenten, citrus- en bosvruchten, paddenstoelen en noten. Ken de feiten over rood vlees. Omarm de gezonde capaciteiten van vette vis, tonijn, knolgewassen, knoflook, eieren en kruiden. Vergeet de workshop koelkastbeheer niet en word Chef Hygiëne & Houdbaarheid. Vreemdgaan mag je ook in de keuken. Flirt ongegeneerd met exoten als goji, kefir en agave. Met dit boek wordt elke kerel een culinaire prins.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)