Singapore & Penang Street Food

ISBN: 9789401403665

Auteurs: Tom Vandenberghe Luk Thys

Publicatiedatum: 28-05-2013

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Authentieke street food met culinair avonturier Tom Vandenberghe Zet al je zintuigen op scherp en laat je meevoeren door dit culinaire reisverhaal in Singapore en Penang (Maleisiƫ). Net als in de twee vorige boeken in de reeks focust de auteur op authentieke street food. Tom Vandenberghe en Luk Thys serveren je meer dan 60 unieke streetfoodrecepten, helder uitgelegd en origineel in beeld gebracht. Door de ogen van deze culinaire avonturiers maak je kennis met de unieke streetfoodscene, met invloeden uit China, India, Maleisiƫ, Indonesiƫ, Thailand en Europa. Toms beklijvende reisverhaal, doorspekt met spitante anekdotes, vormt een boeiende kennismaking met een smeltkroes van Zuidoost-Aziatische keukens en gunt je als buitenstaander een blik op de eetcultuur van beide landen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever