IJscreaties

ISBN: 9789401403863

Auteurs: Christophe Declercq

Publicatiedatum: 31-05-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Christophe Declercq deelt het alfa en het omega van de ijsbereidingen Meer dan 60 vernieuwende ijsdesserts. IJs is en blijft een vaste waarde als feestelijke afsluiter van de maaltijd of als verfrissend tussendoortje. In dit boek vind je een uiteenlopende selectie van ijscreaties, steeds vernieuwend, creatief en verrassend. Bovendien bevat het boek een heleboel nuttige info over de grondstoffen (en de onderlinge werking ervan), zodat je zelf varianten op deze ijsdesserts kunt bedenken. Je vindt er zowel ijsparfait, -mousse en -soufflé als afwerkingstechnieken, net als een heleboel ijstaarten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever