True Food

ISBN: 9789401406260

Auteurs: Carrie Solomon

Publicatiedatum: 21-11-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Koken met seizoensproducten Koken met respect voor de seizoenen en met lokale ingrediënten is niet alleen smaakvoller, je doet er ook de natuur een plezier mee. Lokale seizoensproducten hebben een veel intensere smaak dan verwerkte of geïmporteerde producten. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker, omdat de voedingswaren geen duizenden kilometers moeten afleggen met de boot of het vliegtuig. Carrie Solomon helpt de lezer om de voetprint van een maaltijd te begrijpen en te evalueren. Ze benadrukt dat hierbij zeker niet ingeboet moet worden aan verscheidenheid in ingrediënten. In haar boek geeft ze voor elk seizoen heerlijke recepten met de oogst van dat moment.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever