Perfecte pralines 4

ISBN: 9789401414418

Auteurs: Jean-Pierre Wybauw

Publicatiedatum: 20-10-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Deel 4 in de Perfecte Pralines-reeks In zijn nieuwe chocoladeboek gaat Jean-Pierre Wybauw, Mr. Chocolate, vooral in op smaak en het ontwikkelen van eigen creaties. In dit prachtig geïllustreerde boek bespreekt Jean-Pierre Wybauw in begrijpelijke taal de meest gebruikte smaakstoffen bij pralines, en legt hij uit hoe ze te combineren en welke weerslag ze hebben op de kwaliteit van pralines. In een tweede deel komen tal van suggesties aan bod om zelf pralines te ontwikkelen. De foto's van de Turkse topfotograaf Serdar Tanyeli zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever