Lekker zonder gluten
ISBN: 9789401415750
Auteurs: Kris Baeckelandt Christophe Breye Wim Cleenwerck Marleen de Naeyer
Publicatiedatum: 09-05-2014
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Het basiskookboek voor glutenvrije voeding Dagelijks koken zonder glutenis een uitdaging voor steeds meer mensen. Koken zonder gluten reikt tal van recepten en tips aan. Meer en meer mensen lijden aan glutenintolerantie. Voor hen zijn niet alleen gewoon brood, taartjes en gebak uit den boze; bij elke maaltijd worden ze geconfronteerd met gluten in de voeding. Enkele leerkrachten van de Gastronomische School Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen de handen in elkaar om dit basiskookboek te maken. Niet alleen met recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)