Lekker zonder gluten

ISBN: 9789401415750

Auteurs: Kris Baeckelandt Christophe Breye Wim Cleenwerck Marleen de Naeyer

Publicatiedatum: 09-05-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het basiskookboek voor glutenvrije voeding Dagelijks koken zonder glutenis een uitdaging voor steeds meer mensen. Koken zonder gluten reikt tal van recepten en tips aan. Meer en meer mensen lijden aan glutenintolerantie. Voor hen zijn niet alleen gewoon brood, taartjes en gebak uit den boze; bij elke maaltijd worden ze geconfronteerd met gluten in de voeding. Enkele leerkrachten van de Gastronomische School Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen de handen in elkaar om dit basiskookboek te maken. Niet alleen met recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever