Chimay

ISBN: 9789401416436

Auteurs: Stefaan Daeninck

Publicatiedatum: 20-06-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en karakter te verwerken in culinaire hoogstandjes. Topfoodfotograaf Bart Van Leuven bracht het smakelijke eindresultaat in beeld, met hier en daar stap-voor-stapfoto's. Inge Van Damme gaf haar eigen moderne twist aan de vormgeving van het boek. Ontdek alvast een overheerlijk recept op www.lannoo.be/recept-Chimay
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Andere edities:

          Besproken in de keuken

            Ook van deze auteur

              Ook interessant

                Ook van deze uitgever