Chimay
ISBN: 9789401416436
Auteurs: Stefaan Daeninck
Publicatiedatum: 20-06-2014
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Digital download
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en karakter te verwerken in culinaire hoogstandjes. Topfoodfotograaf Bart Van Leuven bracht het smakelijke eindresultaat in beeld, met hier en daar stap-voor-stapfoto's. Inge Van Damme gaf haar eigen moderne twist aan de vormgeving van het boek. Ontdek alvast een overheerlijk recept op www.lannoo.be/recept-Chimay
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)