Vermout

ISBN: 9789401426732

Auteurs: Isabel Boons Ilse Duponcheel

Publicatiedatum: 23-10-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 447: Wijn en dranken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Een praktische gids boordevol inspiratie en kennis James Bond weet het al lang, en in grootsteden als Barcelona en Londen is het al een tijdje een trend, maar stilaan krijgt vermout ook bij ons weer een vaste plek op de kaart in hippe bars. Spannend, zuiver, kruidig, zoet, bitter, met fijnzinnige specerijen of een klein schijfje sinaasappel. Puur of on the rocks. Als aperitief of digestief. Mixwaardig. Met vermout kun je alle kanten op. Maar wat is het nu precies, waar komt het vandaan, en, vooral, hoe drink je het best? Ilse Duponcheel, vermoutexperte, en Isabel Boons, culinair journaliste en auteur van Gin & Tonic, en Tequila & Mezcal, bieden je een antwoord op al je vragen en geven je alle nodige achtergrondinformatie om theorie in praktijk om te zetten. Met een praktische indeling van de verschillende soorten vermout, een overzicht van de hipste vermuterias en enkele originele recepten ontdek je met deze gids de vele mogelijkheden van vermout, niet alleen in cocktails maar ook in de keuken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever