editie 2015

ISBN: 9789401427920

Auteurs: Hotelschool Ter Duinen

Publicatiedatum: 11-09-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo

Login voor het inkijkexemplaar

Feesteditie van het handboek waarmee al onze topchefs leerden koken Koken - Het handboek is na één jaar al een klassieker! Van het boek werden al meer dan 25.000 exemplaren verkocht! Koken omvat alle basistechnieken met stap-voor-stapfoto's, ca. 600 gerechten, een uitgebreide vaktermenlijst en 100 menu's met de recepten. De hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is ondertussen dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever