Basic Japans

ISBN: 9789401428163

Auteurs: Ivan Verhelle

Publicatiedatum: 16-10-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

De Japanse keuken stap voor stap uitgelegd Met dit boek tover je in een handomdraai de lekkerste Japanse gerechten op tafel. De Japanse keuken is gezond, eenvoudig te bereiden en vooral erg lekker. Ivan Verhelle van het Japanse restaurant Tanuki en bekend van Njam! bereidt stap voor stap de heerlijkste sushi, sashimi, soepen, tempuragerechten, teppanyakigerechten etc., waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. De topfotografie van Kris Vlegels en de Japanse kalligrafie brengen meteen de Oosterse sfeer in huis.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever