Gold

ISBN: 9789401433419

Auteurs: Jean-Pierre Wybauw

Publicatiedatum: 18-11-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Een helder en volledig overzichtswerk met alle geheimen en tips van meesterchocolatier Jean-Pierre Wybauw In Perfecte pralines Gold geeft meesterchocolatier Jean-Pierre Wybauw al zijn chocoladegeheimen prijs. Dit boek is een uitgebreid en volledig herzien overzichtswerk van alle belangrijke thema's uit de reeks Perfecte pralines. Hoe maak je ganache? Hoe kun je de houdbaarheid van pralines verlengen? Welke smaken combineer je het best met chocolade? Met bijna 400 recepten, alle geïllustreerd, en ruim 500 pagina's is dit boek een echte must have. Een handleiding én inspiratiebron voor de ervaren vakman, maar ook de hobbykok en de chocoladelover vinden er hun gading in.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever