Ei op het menu
ISBN: 9789401442305
Auteurs: Luc Hoornaert
Publicatiedatum: 26-05-2017
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Digital download
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo
Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk. Voor de klassiekers klopte hij bij enkele bekende Belgische en Nederlandse topchefs aan, en ook cocktails kregen een welverdiende plaats in Ei. Foodfotograaf Kris Vlegels zorgde voor de krachtige foto's in dit tijdloze kijk- en kookboek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)