40 verbluffende desserts

ISBN: 9789401443937

Auteurs: Bart Ardijns

Publicatiedatum: 19-09-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Patissier Bart Ardijns presenteert 15 succesvolle klassieke desserts op een uiterst creatieve manier. Daarnaast weet hij op meesterlijke wijze en met de nodige portie inventiviteit 20 originele topdesserts te ontwikkelen met afwisseling van smaak, textuur, kleur, ingrediƫnten en vormgeving! En ook voor mensen met een voedselallergie creƫerde hij met de grootste zorg 5 allergenenvrije desserts. Bart beschrijft de verschillende basisrecepten en technieken nauwkeurig, zodat zowel de amateurpatissier als de professional met het boek aan de slag kunnen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

      Besproken in de keuken

        Ook van deze auteur

          Ook interessant

            Ook van deze uitgever