Veggie meets vlees & vis

ISBN: 9789401446143

Auteurs: Veerle De Brabanter

Publicatiedatum: 22-03-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 444: Vegetarische kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Steeds meer mensen hebben nood aan een aangepaste en gevarieerde voeding. Nieuw samengestelde gezinnen met uiteenlopende smaken en gewoontes, tafelgenoten met allerhande voedselallergieën, calorieëntellers, veggies, veganisten, vis- of vleesliefhebbers... Voor de kok van dienst is het steeds meer een uitdaging om een maaltijd op tafel te zetten waar iedereen van geniet. Veerle De Brabanter gaat die uitdaging aan en zet in haar tweede boek zomerse schotels op tafel die flexibel aan te passen zijn aan allerlei smaken en voorkeuren.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever