Sushi & ceviche
ISBN: 9789401446327
Auteurs: Carrie Solomon
Publicatiedatum: 10-06-2024
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Terra
Verse vis is een culinaire trend én is supergezond. Carrie Solomon presenteert in dit boek heerlijke gerechten op basis van duurzaam gevangen vis. Ook geeft ze recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen.
Van Hawaïaanse pokébowls, Peruaanse ceviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Japanse onigiri: ga mee op deze inspirerende wereldreis en ontdek talloze nieuwe smaken!
'Dit kookboek is een waardevolle toevoeging aan de collectie van iedereen die houdt van gezonde, smaakvolle en avontuurlijke gerechten. Het is een ode aan de diversiteit van rauwe visgerechten en een herinnering aan het belang van duurzaamheid in onze culinaire keuzes. Kortom, [...] een bron van inspiratie voor iedereen die van lekker eten houdt, met rauwe vis als stralend middelpunt. Ga mee op deze heerlijke reis en ontdek de vele nieuwe smaken die dit boek te bieden heeft. Het zal je smaakpapillen zeker verwennen [...].'
- Mevrouw Hamersma 'Naast deze gerechten voor alle momenten van de dag bevat het boek ook conserveringstechnieken voor duurzame vis. In heldere stijl geschreven, met foto's in kleur.'
- Biblion voor de Nederlandse Bibliotheek Dienst 'Het ene recept is nog lekkerder en mooier dan het andere.'
- Kookboekennieuws 'Carrie Solomon verrast met heerlijke combinaties en variaties op klassiekers.'
- Vision Magazine 'Een zeer interessant werk over de verschillende manieren om rauwe vis (of gerookte vis of tataki) aan te bieden.'
- Thuries - Le magazine de la gastronomie
- Mevrouw Hamersma 'Naast deze gerechten voor alle momenten van de dag bevat het boek ook conserveringstechnieken voor duurzame vis. In heldere stijl geschreven, met foto's in kleur.'
- Biblion voor de Nederlandse Bibliotheek Dienst 'Het ene recept is nog lekkerder en mooier dan het andere.'
- Kookboekennieuws 'Carrie Solomon verrast met heerlijke combinaties en variaties op klassiekers.'
- Vision Magazine 'Een zeer interessant werk over de verschillende manieren om rauwe vis (of gerookte vis of tataki) aan te bieden.'
- Thuries - Le magazine de la gastronomie
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)