Italia al pomodoro

ISBN: 9789401446426

Auteurs: Harry Belmans

Publicatiedatum: 03-11-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in soepen, pasta's, stoofpotjes etc als je uitgaat van tomatenconcentraat, gepelde tomaten in blik en passata's.De aroma's van de rijpe tomaten blijven namelijk mooi bewaard in het productieproces en zo heb je dus altijd wel echte Italiaanse tomaten bij de hand!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever