Bierstronomie

ISBN: 9789401451314

Auteurs: Erik Verdonck

Publicatiedatum: 29-05-2018

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo

Login voor het inkijkexemplaar

De Belgische biercultuur is door UNESCO erkend als immaterieel werelderfgoed. Onze brouwerijen, bieren en brasseries staan daar met stip genoteerd. Bierstronomie laat je genieten van de beste brasseriegerechten waarmee onze Belgische bieren zo heerlijk harmoniƫren. We nemen je mee naar 21 brouwerijen over het hele land en laten de smaakmeesters zelf aan het woord: de brouwers vertellen over hun passie voor bier, de chefs over hun liefde voor koken. Elke chef biedt ook een heerlijk bierpairing-menu aan, waarin Belgische bieren de aroma's en smaken van het gerecht versterken of er net een spannend contrast mee vormen. Zo kun je ook zelf de eindeloze culinaire mogelijkheden van bier ontdekken! Zijn Belgen Bourgondiƫrs? Wees maar zeker. Volg de gids!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever