Dining at Dim

ISBN: 9789401451925

Auteurs: Luc Hoornaert

Publicatiedatum: 29-02-1972

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Dimitri Proost reisde als tiener naar Tokyo en Kyoto, ging werken bij Hakkasan en had de ballen en het talent om als broekie aan de sushitoog van Yamazato te werken. Dimitri haalde zijn inspiratie uit de hedendaagse, kosmopolitische visie van de Japanse keuken en begon als piepjonge chef zijn eigen restaurant. Dining at DIM neemt je mee van de urban vibe en blitse gastronomie van Japan naar de pure ingrediƫnten en de kleine, maar voldragen recepten die Dimitri met veel precisie, durf en smaak op het bord tovert.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever