Roger & I

ISBN: 9789401456654

Auteurs: Marc Declercq Willem Asaert

Publicatiedatum: 30-11-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

De meest invloedrijke keukenchef van Belgiƫ is ontegensprekelijk Roger Souvereyns. In zijn voormalige tweesterrenrestaurant Scholteshof zijn tientallen topchefs in de leer geweest, onder wie Piet Huysentruyt (*), Bert Meewis (**), Pascal Devalkeneer (**), Rasmus Kofoed (***), Jacob Jan Boerma (***), Soenil Bahadour(**), Sidney Schutte (**) en vele anderen. Die chefs brengen in dit boek hulde aan de grootmeester: ze vertellingen over hun ervaringen en wat ze van hem opgestoken hebben, en brengen een variant op het recept dat hen het meest bijgebleven is uit hun leertijd bij Roger.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever