Bakbasics

ISBN: 9789401456722

Auteurs: Danny Capon Christophe Declercq Wim Denduyver Hendrik Deschacht Edwin Gesquiere

Publicatiedatum: 24-08-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Vijf leraars van de bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge staken de koppen, en de kennis, samen. Het resultaat: een schitterende compilatie van alle basisrecepten die zij hun leerlingen bijbrengen. Alle elementen uit de bakkerij en de banketbakkerij, alle kneepjes om suikerwerk vorm te geven, alle zoete chocoladestukjes en de lekkerste ijssmaken komen ruimschoots aan bod. Bovendien zorgt een handige index ervoor dat je makkelijk de recepten terugvindt. Bakbasics is een compleet naslagwerk met alle recepten, bereidingen en vaktermen voor de meesterbakker, maar ook voor de bakkersleerling en de amateur-koekenbakker.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever