Olijfolie

ISBN: 9789401461016

Auteurs: Wilma Van Grinsven-Padberg

Publicatiedatum: 31-01-2019

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo

Login voor het inkijkexemplaar

Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliƫn en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt! In haar boek, Olijfolie, deelt olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven-Padberg haar kennis over en liefde voor olijfolie. In haar boek ging ze op zoek naar antwoorden op alle vragen die ze ooit kreeg. Hoe wordt olijfolie gemaakt en hoeveel soorten zijn er? Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude? Hoe moet je olijfolie proeven en gebruiken? Hoe herken je een goede olijfolie? En een slechte? Dit alles en nog veel meer vind je in dit boek, aangevuld met enkele overheerlijke en verrassende recepten!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever