Passie voor desem
ISBN: 9789401469197
Auteurs: Anita Sumer
Publicatiedatum: 12-06-2020
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo
Het eerste allesomvattende werk over de oudste en gezondste manier van brood bakken
Van het opstarten van het basisdeeg tot het verwerken in 45 recepten
'Best Bread Book 2019' bij de Gourmand World Cookbook Awards
Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker. De Sloveense Anita Sumer verklapt in haar prachtig geïllustreerde boek de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als pizza, kruidenbrood, bananenbrood, donuts, brioche en koffiekoeken.
Naast de 45 recepten vind je een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)