Het grote ijsboek

ISBN: 9789401474443

Auteurs: Christophe Declercq

Publicatiedatum: 12-04-2021

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | | Imprint: Lannoo

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Meer dan 80 verfrissende recepten: cookie dough-ijs, ijs met olijfolie, rode vruchtensorbet, kriekbiersorbet, kleurrijke frisco's, veganistische ijstaart, enz. Aandacht voor lactosevrij ijs, vegan ijs en ijs zonder toegevoegde suikers Met de heel duidelijke uitleg en veel stap voor stap foto's. PS Een ijsje kan op elk moment van de dag:
- een beker yoghurtijs met granola als ontbijt
- een tussendoortje op basis van karamelijs en boterkaramel
- en als afsluiter een stukje citronella ijstaart. Of twee misschien
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever