De Thaise keuken van Boo Raan

ISBN: 9789401479226

Auteurs: Dokkoon Kapueak

Publicatiedatum: 08-11-2021

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo

Login voor het inkijkexemplaar

Volgens chef Dokkoon Kapueak is Thais koken niet zo moeilijk en kan iedereen het leren. In dit boek vertelt Dokkoon je precies hoe het moet, van de juiste bereidingswijze tot het herkennen van de goede ingrediƫnten. Het bevat meer dan 60 traditionele recepten - voor verse curry's, pittige wokgerechten en zelfs een authentieke Thaise barbecue - die ze al haar hele leven lang kent uit Thailand en nu serveert in haar restaurant Boo Raan. In 2018 werd Boo Raan gekroond tot Aziaat van het Jaar door Gault&Millau. In 2021 kwam daar een Michelinstar bij.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever