Bier & food

ISBN: 9789401604147

Auteurs: Puck Kerkhoven

Publicatiedatum: 25-09-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In dit inspirerende boek neemt culinair journalist Puck Kerkhoven je mee in de bierkeuken. Ze laat zien dat speciaalbier lokaal, ambachtelijk, onafhankelijk en helemaal hot is. Bier en bitterballen, die combi kennen we allemaal, maar ooit gedacht aan bier en biefstuk, bier en Thaise curry, bier en asperges of bier en chocola?

Er bestaan tal van soorten speciaalbier, ieder met een eigen smaak en karakter. Dit zorgt steeds weer voor een compleet andere beleving. Zo is witbier perfect te combineren met mosselen en een amber bier heerlijk bij rood vlees. Leer meer over de herkomst van bijvoorbeeld IPA's en Weizen, bijzondere eigenschappen en toepassingen van de verschillende typen. Proef mee met Puck en wordt een echte bierkenner!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever