50 + Glutenvrije Recepten met Vlees
ISBN: 9789402170443
Auteurs: Bambood Kookboeken
Publicatiedatum: 04-12-2017
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Digital download
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Brave New Books
Wie glutenintolerant is, moet een glutenvrij dieet volgen. Gluten is een mengsel van eiwitten dat van nature voorkomt in bepaalde granen. Mensen met de aandoening coeliakie moeten een glutenvrij dieet volgen. Ook personen bij wie glutensensitiviteit is vastgesteld, hebben baat bij het vermijden van gluten.Gluten zit in producten die gemaakt zijn van bepaalde granen, zoals onder andere in alle soorten gewoon brood, beschuit, crackers, gebak, koek en pasta zoals macaroni, spaghetti en vermicelli. Ook zit het in producten waarin een glutenbevattend bindmiddel is gebruikt, zoals soep, saus, worst en aangemaakt gehakt.Glutenvrije dieetproducten zijn herkenbaar aan een glutenvrij logo op de verpakking. In overleg met de arts of diƫtist moet worden bekeken welke producten wel en niet in een glutenvrij dieet passen.In dit kookboek alvast meer dan 50 glutenvrije recepten met vlees!Veel kook-en eetplezier!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)