Veggie Very Much

ISBN: 9789402601305

Auteurs: Mirjam Leslie-Pringle

Publicatiedatum: 14-06-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Aerial Media Company B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Dit prachtige vegetarische kookboek met adembenemende fotografie, is gebaseerd op de succesvolle blog/website Veggie Very Much. De zomerse sfeer die het uitstraalt inspireert meteen om te koken uit dit smakelijke boek. Het is niet ingedeeld volgens het traditionele voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes concept, maar het volgt het ritme van de dag; de ochtend, middag en avond. Om van elke dag weer iets speciaals te maken. Veggie Very Much bevat recepten met groenten, bladgroenten, noten, fruit, bonen, granen; meer dan voldoende om heerlijk mee aan de slag te gaan. Naast de recepten vind je ook informatie en achtergrondverhalen over bepaalde ingrediënten en wat de invloed er van is op je lijf. Maar bovenal is het kookboek Veggie Very Much een smakelijke boost, ook op de niet-zomerse dagen van het jaar.Mirjam vertrok op 18 jarige leeftijd naar Los Angeles en was daar twee jaar lang de vaste reporter van The Bold & The Beautiful voor het weekblad Story en schreef daarnaast artikelen voor het jeugdtijdschrift Break Out! Terug in Nederland regisseerde ze verschillende programma's voor de commerciële zenders, van Tuinieren met Kijkers tot De Kraamafdeling. Haar grootste interesses zijn gezonde (vegetarische) voeding en het bedenken en fotograferen van recepten. Met haar blog Veggie Very Much - Urban Healthy Recipes, besloot ze aantrekkelijke vegetarische recepten te ontwikkelen die voor iedereen makkelijk te maken zijn en laten zien dat je waanzinnig lekker kan koken zonder vlees of vis! Mirjam is fotografe en schrijfster en woont en werkt met haar gezin en dieren op Ibiza. Ze raakte geïnspireerd door de good food trend; echt, vers, gezond en fris vegetarisch eten, maar boven alles ook simpel om te maken. Met producten die ons lichaam voeden, niet alleen maar vullen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever