L'art de la table

ISBN: 9789402601527

Auteurs: Gintare Marcel

Publicatiedatum: 15-06-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Aerial Media Company B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

Winnaar Beste Mediterrane kookboek van Nederland 2015 Gourmand World Cookbook Award en tweede beste Mediterrane kookboek van de wereld - Gourmand World Cookbook AwardVorig jaar verscheen het meest romantische kookboek L´Art de la Table in het Nederlandsen het Engels. Iedereen is lyrisch over de fotografie, de recepten, de kwaliteit van de uitgave en de sfeer die het uitstraalt. Dat bleef niet onopgemerkt. Over de hele wereld verschenen geweldige recensies en in januari 2016 werd het bekroond met de prijs voor het beste Mediterrane kookboek van Nederland door de prestigieuze Gourmand World Cookbook organisatie. Momenteel dingt L 'Art de la table won de tweede prijs voor Beste Mediterrane Kookboek van de Wereld. Er waren wereldwijd 16 uitgaven genomineerd.De smaken van de Méditerranée'One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.' - Virginia WoolfL'Art de la Table is wellicht het meest romantische mediterrane kookboek ooit verschenen. Het is ontstaan met vlinders in de buik voor het mediterrane gebied, de gebruiken, de geuren en kleuren die we maar al te goed kennen van de vakanties aan de Middellandse zee. De Franse slag van leven in combinatie met een aperitief cultuur en langdurig tafelen tijdens de zwoele avonden aan zee zijn de inspiratiebronnen van selfmade fotografe en culinaire auteur Gintare Marcel.L'Art de la Table neemt de lezer mee door de gebieden rond de zee en met vele bekende en onbekendere recepten voor culinaire geneugten voor de hele dag. Van pasta, soepen, borrelhapjes tot hoofdgerechten; meer dan 100 internationale recepten verfraaid met werkelijk prachtige fotografie. Maar Gintare neemt de lezer met beeld ook mee naar de streken waar ze zelf zo van houdt en onderdeel van uitmaakt. Van de marktvrouw op straat, het café op de hoek tot het familiediner in de tuin met kinderen en vrienden.Vers bereid met seizoensgebonden ingrediënten voor een gezonde maaltijd en in het bijzonder a way of life; sit down and enjoy a generous meal!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever