KOKEN MET BELGISCH BIER

ISBN: 9789403661629

Auteurs: Eddy KEYMOLEN

Publicatiedatum: 12-07-2022

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Mijnbestseller B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het is vooral de bedoeling van dit boek om de lezer(es) te tonen dat biergerechten zich niet hoeven te beperken tot de grote klassiekers uit de Belgische, vaderlandse bierkeuken, zoals stoverij/stoofvlees ("carbonades flamandes") en beignetbeslag. Op zestig pagina's vind je recepten met bier, gaande van soepen tot nagerechten.Dit alles voorafgegaan door de geschiedenis van het het bier in het algemeen, het Belgisch bier in het bijzonder, brouwerijen, bierstijlen, musea, bierverenigingen, restaurants ...Misschien moet je een buitenlander zijn om te merken dat je hier te lande in een doodgewoon café al kunt kiezen uit een absoluut minimum van tien à vijftien biersoorten, dat alle biersoorten in hun eigen glas geschonken worden en dat de meeste cafébazen eerst een opleiding volgen om het bier op de juiste manier te behandelen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever