Voeding in de keuken

ISBN: 9789403777795

Auteurs: Ed Van Tegelen

Publicatiedatum: 29-01-2025

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Mijnbestseller B.V. | | Imprint: Bookmundo

Login voor het inkijkexemplaar

Als chef-kok en voedingsdeskundige in het retraitecentrum Moinhos Velhos, waar ik vasten en gezonde voeding programma's organiseerde, heb ik gasten van over de hele wereld ontmoet, die vaak zeer uiteenlopende opvattingen over voeding hebben.De meest gestelde vragen van de gasten worden in dit boek beantwoord, onderbouwd met wetenschappelijke inzichten. Vragen zoals "Wat is een gezond dieet?", "Wat zijn de voordelen van (intermittent) vasten?", "Moet ik meer eiwitten consumeren?" en "Is koffie daadwerkelijk schadelijk?" vinden allemaal een antwoord in dit boek.Er wordt uitvoerig ingegaan op de wetenschap achter het consumeren van bonen en dierlijke producten, en de impact van onze voedingskeuzes op het milieu wordt grondig geanalyseerd.Tevens gevuld met vegan recepten, bereid met volwaardige voedingsmiddelen. Je leert niet alleen de basis van het bereiden van een simpele, gezonde, plantaardige maaltijd, maar ook diverse recepten om indruk te maken op je gasten en hen te laten vergeten dat er geen dierlijke producten in de gerechten zitten.Dit boek legt uit waarom een plantaardig dieet het beste is voor zowel je eigen gezondheid als de gezondheid van onze planeet!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever