Gewoon: Vis

ISBN: 9789460100468

Auteurs: Damien Simonis

Publicatiedatum: 10-06-2010

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Nieuwe Haagsche Uitgeverij, De

Vis staat momenteel meer dan ooit in de belangstelling.
Met vis zit je altijd goed.
Vis kan altijd.

Vis kent vaak een korte bereidingstijd. Binnen een half uur zet je een heerlijke maar vooral gezonde maaltijd op tafel. Dat vis gezond is wordt steeds duidelijker. De gezondheidsraad adviseert om twee keer per week vis te eten. Vis bevat omega 3, vetzuren en andere waardevolle voedingsstoffen, zoals hoogwaardige eiwitten ,mineralen en vitaminen.

In dit boek vindt u heerlijke recepten om vis lekker en gezond klaar te maken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever