Vis
ISBN: 9789461430007
Auteurs: Philippe Emanuelli
Publicatiedatum: 28-10-2014
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Good Cook B.V.
Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk speciaal keukengereedschap heb je nodig en hoe doe je dat: vis ontschubben en fileren? In het moderne en praktische kookboek Vis leer je alles wat je moet weten.Vis is veelzijdig en kan op talloze manieren worden bereid. Bijvoorbeeld rauw gemarineerd (ceviche), gestoomd, gerookt, in papillote bereid, gefrituurd, gegaard in zoutkorst of gewoon onder de grill of op de barbecue. Maak je eigen visbouillon, rolmopsen, gravad lax en visrilettes. Bereid exotische gerechten als dorade met sesam en tahin of gerookte vis met verveine en sake. Combineer ansjovis met entrcĂ´te of maak klassiekers als rog met beurre noisette. Ook het werken met geconserveerde vis, gedroogd en gezouten of uit blik, ontbreekt niet in dit kookboek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)