A la mere de famille

ISBN: 9789461430878

Auteurs: Julien Merceron

Publicatiedatum: 02-04-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Good Cook B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken?
In 'À la Mère de Famille' worden de geheimen van Parijs' oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en glacerie (sinds 1761 gevestigd in Montmartre) onthuld. Met de recepten van een heel assortiment aan originele, duivelse en zoete lekkernijen; bijvoorbeeld aardbeienblokjes, calissons, chocoladerepen, muntsiroop, melkjam of karamelpasta en ambachtelijke ijsjes met bijzondere smaken als zwarte sesam en rozenpraline.

Het boek staat vol met professionele uitleg om al deze lekkernijen zelf te kunnen maken, zoals het tempereren van chocolade. Met 'À la Mère de Famille' maak je van je keuken een ware snoep-, koek-, ijs- en chocoladefabriek!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever