Gehaktballen

ISBN: 9789461431233

Auteurs: Salomée Vidal Jérémie Kanza

Publicatiedatum: 09-09-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Good Cook B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

De gehaktbal is universeel en geliefd: overal ter wereld draait men balletjes van vlees, vis, granen en groenten. Niets zo leuk en populair als verrassende balletjes maken en serveren, voor welke gelegenheid dan ook.

In 'Gehaktballen' toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame balletjes van quinoa en kikkererwten en frisse ballen van courgette met munt. Van kruidig Thais tot spicy Mexicaans en van kip- tot en met verrukkelijke kaasballetjes. Met als toegift heerlijke dipsauzen en bijgerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever