Sirocco

ISBN: 9789461431530

Auteurs: Sabrina Ghayour

Publicatiedatum: 14-09-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In Sirocco laat Sabrina Ghayour je zien hoe je de Midden-Oosterse keuken heel makkelijk kunt integreren met onze westerse keuken, producten en kooktechnieken. Door haar Perzische achtergrond, maar grootgebracht in Groot-Brittanniƫ, weet Ghayour als geen ander hoe ze westerse producten met Midden-Oosterse smaken kan combineren en zo gerechten creƫert die perfect in balans zijn: soms subtiel en aromatisch, soms krachtig en sterk.Wentelteefjes met kardemom, martini van ingelegde citroen, courgettefrietjes met sumakzout, zalmtartaar op Midden-Oosterse wijze, harissamosselen en dadelscones met sinaasappel & kaneel: de recepten in Sirocco zijn niet authentiek Midden-Oosters, maar weerspiegelen de ongecompliceerde en smaakvolle stijl van koken van Sabrina Ghayour.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever