Rijst & co

ISBN: 9789461432131

Auteurs: Nisha Katona

Publicatiedatum: 15-06-2019

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoirebijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalayauit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West-Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst enschotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak deultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijkenagerechten op basis van rijst te maken. De receptenin Rijst & co laten zien dat rijst een van de meestveelzijdige producten ter wereld is.Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijstals onderdeel van het onbijt. Rijst & co leert je kokenmet diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord-Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijstvoor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst vooreen Peruaanse salade en pandanrijst voor eenKoreaanse bibimbap met rundvlees.Rijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoortenter wereld en diverse kooktechnieken om deze tebereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruikvan de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamelen rood fruit, zomerse salade met rode en zwarterijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts,polloz arroz en meer.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever