Olie, azijn, zout & zuur
ISBN: 9789461432193
Auteurs: Johan Björkman
Publicatiedatum: 17-09-2019
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 449: Inmaken en conserveren
Uitgever: Good Cook B.V.
Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samenDe trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten, kruidenmengsels en meer.In 'Olie, azijn, zout & zuur' komen niet alleen diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen, fermenteren en infuseren, maar ook het heel eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als za'atar, selderiezout of het maken van chili-olie, dragonazijn en salsa brava.Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen, inleggen en fermenteren, stel je een fantastische provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de allerlekkerste producten als ingelegde citroenen, geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en hoofdgerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)