Olie, azijn, zout & zuur

ISBN: 9789461432193

Auteurs: Johan Björkman

Publicatiedatum: 17-09-2019

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 449: Inmaken en conserveren

Uitgever: Good Cook B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samenDe trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten, kruidenmengsels en meer.In 'Olie, azijn, zout & zuur' komen niet alleen diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen, fermenteren en infuseren, maar ook het heel eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als za'atar, selderiezout of het maken van chili-olie, dragonazijn en salsa brava.Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen, inleggen en fermenteren, stel je een fantastische provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de allerlekkerste producten als ingelegde citroenen, geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en hoofdgerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever