Van de vegan bakker

ISBN: 9789461432544

Auteurs: Rodolphe Landemaine

Publicatiedatum: 24-06-2021

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingrediënten kan iedereen met dit bakboek aan de slag.Welke plantaardige vetten zijn geschikt voor welk gebak, hoe maak je zelf de lekkerste plantaardige botervervanger waarmee je perfect bladerdeeg of briochedeeg maakt of de overheerlijkste croissants bakt. Leer meringue en macarons maken van aquafaba. 'Van de vegan bakker' maakt inzichtelijk welke invloed het werken met plantaardige vervangers heeft op het bakproces waardoor je echte vegan baktoppers op tafel zet.Van gistbrood en zuurdesem tot hamburgerbroodjes; van dé Franse klassiekers als madeleines, tartes au citron, millefeuiles en financiers. Maak zelf vegan pavlova, brownies, muffins en cakes. Wat je ook bakt, het resultaat zal iedereen blij verrassen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever