The Curry Guy BBQ

ISBN: 9789461432766

Auteurs: Dan Toombs

Publicatiedatum: 07-06-2022

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuuraan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue,grill of in een pan boven open vuur bereid kunnenworden. Met goede uitleg over apparatuur, hetverschil tussen roosteren en grillen, het beheersenvan de temperatuur, gebruik maken van directeof indirecte hitte, verras je iedereen met geweldigeIndiase gerechten van de barbecue.Steek de fik erin en bereid kashmiri kabargahlamskoteletjes, kip tandoori, diverse variaties aankebab of pittig gevulde mosselen. Kleine gerechten,vis- en vleesbereidingen maar ook groente-, rijst- enbroodrecepten die je op open vuur bereidt. Maakeens knapperige saffraanrijst, rokerige chana dal ofnaan gevuld met curry.Daarnaast biedt The Curry Guy BBQ heerlijkesauzen zoals raïta met geroosterde uien, kashmiri hotsauce, pittige tomatenchutney en diverse marinadesen rubs. Bij elk recept zie je in een oogopslag ofhet vegetarisch, glutenvrij of snel te bereiden is.Breid je barbecuerepertoire uit en schotel je gastenverrassende Indiase gerechten voor.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever