De vegan slager

ISBN: 9789461432834

Auteurs: Zacchary Bird

Publicatiedatum: 01-09-2022

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? Deschappen van de supermarkten liggen vol met veganschnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan eenstukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag deperfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboekom zelf je plantaardige vlees- en visvervangerste maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardigevleesvervangers het beste werken - van aubergines,paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,bananenbloesem en nog veel meer natuurlijkeproducten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté vanseitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhartof bananenbloesem.De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigenborrelplanken met charcuterie of probeer jerky,vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechtenals tuna melt tot en met rundergebraad alsklapstuk van het diner. Met een zeer goede handleidingdie De vegan slager je biedt, heb je veel meerkeuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan hetaanbod uit de supermarkt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever