Het plezier van écht goed koken
ISBN: 9789461432841
Auteurs: Alice Zaslavsky
Publicatiedatum: 10-01-2023
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Good Cook B.V.
Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenlandMet Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf AliceZaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Hetplezier spatte er van af en dat is nou precies waar hetallemaal om draait in haar keuken. In Het plezier vanécht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of hetnou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met(basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juistetechnieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’,‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-overvan restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je eenmasterclass in handen om niet alleen het plezier achterhet fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrentsmaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaastkrijg je ook nog allerhande tips & trucs enbonusrecepten mee.Maak in een handomdraai een venkel & citrussalademet een rokerige dressing van lenteui en krijg meteende tip mee hoe je deze salade in een winterse variantop tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curryvan aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens hetbereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen meeom de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van échtgoed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstukaf.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)